Meld u aan voor het Wallism Partnership Programma

Meld u aan voor het Wallism Partnership Programma

Ben je een ontwerper of influencer met interesse in interieurdesign en woondecoratie? Ben je smoorverliefd geworden op onze producten? Help ons dan Wallism te promoten door je aan te melden voor ons partnerprogramma. We zijn altijd op zoek naar makers en influencers die onze liefde voor behang en woondecoratie delen. Als maker is ons partnerprogramma een kans voor jou om Wallism te promoten en geld te verdienen met je verkeer.

Hoe aanmelden

Het is makkelijk om je aan te melden voor ons Partnership Programma. Zodra u zich heeft aangemeld, zal uw aanvraag worden gecontroleerd door ons partnerschapsteam.

Let op: We accepteren alleen aanvragen van individuele makers/influencers.

Vragen over partnerschap

Hoe meld ik me aan?

Alle aanvragen voor ons partnerschapsprogramma worden beheerd op het impact.com-platform. Klik hier om de voorwaarden te lezen en u aan te melden.


Wie kan solliciteren?

We staan open voor alle individuele ontwerpers of influencers met interesse in interieur en woningdecoratie, ongeacht hun grootte en platform. Je kunt actief zijn op Instagram, Pinterest, TikTok of een eigen blog hebben. Natuurlijk helpt het als je een betrokken publiek hebt dat geïnteresseerd is in behang en decoratie.

Alle aanvragen worden gecontroleerd door ons Partnership team om er zeker van te zijn dat je kanalen in aanmerking komen en dat je content in lijn is met de Wallism merkwaarden.


Wat is de uitbetaling?

In onze Publieke Voorwaarden bieden we makers een commissie van 12% op alle verkopen die aan de partner worden toegeschreven.


Als partnerschapsprogramma's nieuw voor je zijn of als je andere vragen hebt, kijk dan op de helpsectie op impact.com.